Renovatie

Betrouwbare partner

Snelle service, efficiënte aanpak en perfecte afwerking.


Reeds 6 jaar geleden hebben we naast dakwerken ook renovatiewerken opgestart. Dit met het oog op: "Van een oude woning weer een nieuwe maken!"

Grondige aanpak

Wij voeren verschillende renovaties uit.


Onze renovatiewerken kan je zeer breed nemen. Wij doen aan vernieuwing van voegwerk, schrijnwerk, gevelbekleding, muren uitbreken en opbouwen, maar ook het volledig opbouwen van een houtskeletbouw, plaatsen van een bijbouw of een zolder renoveren tot een extra leefruimte!

We zijn alle competenties in de renovatiewereld stuk voor stuk meester, zodat u verzekerd bent van een uitstekend eindresultaat! Onze stielmannen voeren u renovatiewerken als de beste uit! Dit gaande van afbraak- en sloopwerken tot ruwbouw- en funderingswerken. Van gevel- tot dakwerken, van schrijnwerkerij tot elektro- en schilderwerken, isolatie-, vloer- en tegelwerken. We gaan geen uitdaging uit de weg!

Service

Ons geschoolde team voert alle werken met oog voor detail uit!


Door onze samenwerking met vaste collega’s en leveranciers zijn wij perfect op elkaar ingespeeld, waardoor een volledige coördinatie en opvolging op maat en budget van iedereen mogelijk is! Hierdoor is voor uw volledige verbouwing maar één aanspreekpunt nodig, een extra troef tijdens de stress van een drukke verbouwing!