Dakwerken Stokrooi

Dakwerken Stokrooi

Bij deze klant kregen we de opdracht het dak vernieuwen. Het huis stond al van de jaren ‘80 en het dak was aan vernieuwing toe. De klant had aan de binnenzijde al enkele verbouwingen gedaan en wou nu het dak aanpakken.

We hebben de pannen verwijderd. Een nieuw onderdak geplaatst en nieuwe pannen. De oversteek hebben we opnieuw bekleed. Hier hebben we samen met de klant geopteerd voor Thermowood. Dit is hout dat zeer duurzaam is en Thermisch behandeld werd waardoor het zijn kleur altijd zal behouden. Dit geeft de woning dadelijk een frissere look, maar zorgt nog steeds voor de landelijke toets. Ook de schouw werd verwijderd en een inox dubbelwandige buis werd geplaatst, dit geeft een moderner uitzicht en neemt veel minder plaats in beslag. Ook hebben we twee comfort energy veluxen voorzien, zodat er meer licht binnen kan aangezien van de zolder slaapkamers worden gemaakt. We hebben ook de lagere bouw onder handen genomen. Het lager hellend dak hebben we vervangen en ook het plat dak hebben we vernieuwd. Nu beschikt de klant over een duurzaam en kwaliteitsvol geplaatst dak.

Wat de hoofdzakelijke must was voor deze woning: isolatie voorzien. Dit omdat de klant graag van de zolder extra leefruimte wou maken. Aangezien het grootste gedeelte van de woning al vernieuwd werd zou hun EPB pijl hierdoor ook verbeteren.